MY WEEKEND

 
Alltså känslan när man vaknar en lördagmorgon och vet att man är ledig.... Best feeling ever. Hoppade upp ur sängen, käkade frukost och drog till gymmet för lite rygg och fysio. Helt ok pass, helt ok energi. Känner att kroppen inte riktigt har varit med mig i veckan? Varit lite sådär orklös ni vet? Därför kändes det perfekt med en lugn helg med bullbak, filmkväll och lite träning. Drog med mig bby till Gränby idag på jakt efter svarta jeans. Har 2 par likadana svarta jeans som jag har haft sen gymnasiet?! Kan säga att det var dags för ett par nya nu iallafall då jag inte har några användbara byxor.. När vi kom hem igen satte jag igång med bullbak direkt! Hur lyx att få käka färska bullar på sin cheatday?! Can't say no to that. Nu är det dags för film, trevlig lördag!
 
Love | | Kommentera |

THURSDAY

Hängde med på pubrunda med klassen igår och hade superkul! I&H klassen är så jäkla skön, stämningen är nästan alltid på topp. För mig var det även min första pubrunda nykter(!?) och det ångrar jag inte idag. Vaknade tidigt, cyklade till gymmet och gjorde undan lite plugg sen när jag kom hem. Nu sitter jag och skriver på en reflektionslogg som ska vara inne nästa vecka och om 30 min ska jag iväg på friidrott i 2 timmar följt av ett pass på gymmet med Hanna Montana(klassbuddy). SEN TAR JAG HELG. Är ensam i läggan hela helgen så har inte riktigt så många planer. Imorgon ska jag springa orienteringsbana, städa och tvätta(?), gymma, se på film, äta godis?? Ungefär så ser min helg ut. Ahh just ja, ska printa in en massa muskler och ben i skallen också...
 
Vardag | | Kommentera |

WEDNESDAY

 
 
Fullspäckad dag idag - gym på morgonen, arbetslagsmöte för att planera redskapsbana, anatomiföreläsning, möte med EM Uppsala, handla och sen for jag på tacoskväll med brudarna! Så himla kul att träffa alla en sväng nu när klassen har delats upp pga alla olika inriktningar. Hann även med bebisgos efter middagen och det säger man ju aldrig nej till(ni som känner mig vet hur mkt jag älskar bebisar, vem gör inte det....????). Imorgon är jag ledig och mina planer är 1. vakna av morgonsolen(clich clich, men älskar att vi har morgonsol i nya lägenheten) 2. äta min favvofrulle 3. träna 4. plugga(på riktigt också, inte fastna framför serier.....).
Vardag | | Kommentera |
Upp