19-12-2015

Hej, här sitter jag i mitt flickrum hos familjen på Åland och myser! Nja, nästan iallafall. Kom hem till ön i torsdags, började må dåligt på kvällen där och i fredags vaknade jag med en visdomstand på g som kom med dunder och brak - förkylning och feber jarrååå! Tack för den julklappen. Jag tänker sluta med att slappna av och njuta av ledighet när jag kommer hem, eftersom jag bara blir sjuk då. GE. FAN. I. DET. NEVER MORE. OSV. Förhoppningsvis blir jag frisk till julafton och juldagen... Plz Santa give me en kur mot förkylning och elände så att jag kan trycka en massa mat på julafton och sen vara på lyran och trängas med halva Åland på juldagen. Låter väl underbart? (Lol). Sådär, nu har jag fått klaga lite och kan därmed återgå till sängen igen! Hörs när jag mår som en sommardag igen!
Allmänt, Vardag | | Kommentera |

03-12-2015

Men hej!
 
Här kommer en liten efterfrågad (Martha & Jessica, mina trogna fans) uppdatering. Vad har hänt under de två månaderna som jag inte har bloggat? Ja det är ni väl allt nyfikna på! Jag har bland annat hoppat på ett kostschema där jag nu är inne på vecka 10, så har ungefär 2 veckor kvar. Sådär lagom till jul va! Det har varit ganska tufft men lärorikt (om någon skulle vilja veta mer så hojta till. Pallar inte skriva om det mer utförligt nu lol). En annan rolig grej som har hänt är att jag sen några veckor tillbaka håller zumbapass en gång! Nu ska ni inte tänka att det är i en fullsatt sal inne på ett stort Friskis, utan det är hos en kvinna som är egenföretagare som har en lokal där hon själv och andra håller pass. Så få ingen hybris nu! Men kul är det iallafall!
Så man kan väl säga att mitt liv just nu består av plugg, träning och kostschema. 
 
Jessica var förresten på besök förra helgen,vilket var underbart och välbehövligt! Kan bjussa på en bild från vår fantastiska brunch - satt och åt frukost, drack kaffe och pratade om livet i tre timmar! Toppklass.
 

 
 
 
Allmänt, Love | | Kommentera |
Upp