26-02-2015


standard mellanmål - chiapudding
 
Och så var det torsdag ja! Har varit lite off igen eftersom jag har två deadlines ikväll.. MEN skrev klart båda arbetena för 10 minuter sen, så nu är jag skolfri fram till tisdag. Skönt att ha ett liv igen haha! Träningen för veckan hittills har gått bra, kört på med styrkan och kondition enligt schema. Ökat i vikterna på gymmet och känner mig starkare, vilket alltid känns kul och framförallt motiverande. Ikväll ska jag på spelkväll med några klasskompisar och imorgon drar jag till bästis i Sthlm och hälsar på. Ska ha en hälsohelg med träning, pepp och testa på att laga/baka olika hälsosamma varianter av bakverk och mat. Längtar så himla mycket efter en helg med min andra halva haha! Extra skönt att jag är pluggfri också. Nu ska jag lägga mig på sängen och vila, helt sjukt hur trött man blir av att sitta och skriva i flera timmar. Bye school, hello life!
 
Love, Vardag | | Kommentera |

22-02-2015

Jessicas bild från sushikvällen igår
 
Och så var det söndag. Varför ska alltid tiden gå så fort när man är hemma hos familjen? Kör en snabb summering; i fredags hade vi släktkalas och sen kidnappade jag, Patricia och Jessica Nadja eftersom hon har fyllt 18 år! Tog en drink på Indigo och gick sen till Arken och dansade en sväng. Eftersom det var fredag så var det stendött ute....men vi dansade på ändå! Igår drog vi in en sväng till stan och shoppade lite(fick presentkort hit och dit på kalaset) och sen lagade mamma och Jessica sushi till familjen. SÅ JÄKLA GOTT. Första gången jag äter hemmagjord sushi. På kvällen spelade vi Settlers och gottade oss. Idag ska jag äntligen fylla på fransarna och ikväll bär det av mot Uppsala igen! 
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |

20-02-2015

 
raw kokosbollar gjorde på dadlar, mandelmjöl, kakao och vatten
 

TGIF! Startade dagen med det vanliga: gröt och kaffe. Sen väckte jag syrran och drog till Valbo gymmet. Har egentligen kondition på fredagar men gjorde ett undantag idag, då jag inte alls var sugen på kondition. Gjorde mitt favoritpass istället, vilket är axlar! Körde mina vanliga övningar med hantlar, i kabelmaskinen och avslutade med frivändningar. Efter lunch kom Anna över med lilla bebis Elmer till mamma och pappa, vilket rubbade mitt plugg lite grann kan man ju säga.. Har försökt kriga på med inlämning nr 1, tänker skriva en timme till och sedan laddar jag om för släktkalas. Ska fira mig, Cissi och Sofia! På bilden ovan är mina raw kokosbollar som jag har lagat till kalaset, lite skönt att ha något mer hälsosamt att bryta av med bland allt som innehåller socker. Nu måste jag fortsätta skriva, ha en bra fredag you guys!
 
 
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp