23-06-2015

 
Snabba drag vad som har hänt under de senaste två veckorna: superbra helg i Sthlm med tjejerna på Summerburst, midsommarfirande ute på Vårdö, fest hos Patti&Matti och familjemiddag i solen. Och så lite(läs: massor) jobb på det! Och en jag-vill-inte-bryta-ut-utan-vara-dryg-och-diffus förkylning som toppar allt detta. Bra så! Har varit tröttare än tröttast sen jag började jobba, märks ganska bra att jag inte är van med jobb haha.. Tur att det känns så kul och utmanande på jobbet då! Idag var jag äntligen tillbaka på gymmet efter 2 veckors uppehåll och det var SÅ JÄKLA SKÖNT att vara tillbaka. Körde ett intensivt men inte så tungt pass eftersom jag ville känna efter hur kroppen mådde. Imorgon hoppas jag kunna köra på som vanligt! Därför måste jag sova snart. Eller ja, nu. 
 
 
Allmänt, Love | | Kommentera |

06-10-2015

 
Äntligen hemma på sommarlov!! Eller ja sommarlov... skulle få betyg på uppsatsen i måndags men vår grupp fick svar av examinatorn idag att det kommer dröja lite till. TACK för man vill ju inte alls fixa kompletteringar så att man säkert kan ta sommarlov... Nej inte alls. Aja, började iallafall sommarjobba idag. Sjätte(!!) året på EM! Vet att jag kommer måsta jobba mycket i sommar, men har lite nya projekt som ska fixas så det lär förhoppningsvis bli kul och lärorikt. Jobbade till kl 18, drog hem och käkade middag och körde sen backintervaller i solen. Fortfarande trötta ben efter träningen i måndags men lyckades ta mig igenom alla intervaller iallafall! Trött och nöjd efteråt, eftersom jag verkligen inte alls tycker om att springa. Nu måste jag sova, imorgon kör jag igång med rutinerna för sommaren - morgonträning före jobbet! Woho kul!
Allmänt, Vardag | | Kommentera |

06-06-2015

 
Igår hade jag skola 9-16 då det var dags för opponering av allas uppsatser. Kändes helt okej, men jessus vad man satt på helspänn när det kom till ens tur för opponering. Förhoppningsvis är det inte mycket som vi behöver ändra, men man vet ju aldrig.. Mentalt har jag redan tagit sommarlov och börjar bli redo för hemfärd, vilket jag iofs har varit ett tag nu.. vill komma hem till familjen och alla vänner! Inte för att jag kommer ha så mycket tid över i sommar eftersom jag ska jobba hela tiden. Anyhow, efter opponeringen igår så drog vi hem till en klasskompis och hade grillkväll. Så himla god mat och trevligt sällskap! Kom hem halv 11 och slängde igång några avsnitt av Greys(tack Hanna för att du introducerade serien för mig!!) innan jag sen slocknade. Imorse vaknade jag helt utvilad, på bra humör och redo för gymmet. Körde ett svettigt men roligt pass, så gick hem nöjd efteråt. Eftersom det regnar idag(nähä, igen? Vad händer Uppsala...) så lär det bli en lugn dag inomhus. Inte gör det mig någonting egentligen, då mina planer är att flyttpacka och.... kolla film? Serier? Nåja, nu ska jag slänga ihop lite raw bollar och plöja några avsnitt Greys i mysvädret!
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp