24-05-2016

Grävde fram ett par mörkblåa byxor med vitt mönster som jag helt har underskattat. Välkomna tillbaka!
 
 
Hej! Nu är humöret på topp alltså - EXAMENSARBETET ÄR OFFICIELLT INLÄMNAT!! Även fast vi har varit "klara" några veckor innan deadline(nu på fredag) så är det ändå skönt att se "status ändrad till inlämnad" på universitetssidan. Skönt att äntligen kunna andas ut och helt släppa uppsatsen... fram till ventileringen nästa vecka... Aldrig kul med ventilering haha.
Annars då? Tackade ja till ett längre vikariat för en vecka sedan, så nu är jag inne på min andra vecka på denna skola! Tidiga morgnar men relativt korta dagar ändå vilket känns skönt, speciellt när jag lyckades gå och bli förkyld i fredags. I'll survive! Ska i alla fall vara på denna skola fram till början på juni - kul! Nu ska jag gå och skölja näsan (TMI) och kolla Modern Family, cya!
Allmänt, Love, Vardag | | Kommentera |

13-05-2015

 
Firade 7 år tillsammans med Taco Bar. Precis i vår smak hehe.. 
 
Ungefär en månad kvar till examensceremonin. Alltså vänta va. Fyra år har snart passerat? Ser så fram emot att få börja jobba, men ska dock checka av en bildkurs i höst först. Förhoppningsvis jobbar/vikarierar jag samtidigt! Annars så är jag och Hanna i princip klara med uppsatsen vilket också känns lite knäppt. Vi har ju jobbat med den i flera veckor (jäklar vad vi har jobbat alltså) och snart är vi helt klara. Heja heja! Ska försöka uppdatera lite oftare om livet här i Uppsala innan jag drar hem till sommar-Åland. Dagarna kommer i princip bestå av vikariat, träning och kompisar... Så kanske inte är det roligaste! Nåja, jag återkommer!
 
 
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp