FML

Godmorgon! Är ledig idag men steg upp tidigt ändå, 06:47 för att vara exakt. Dels för att vara beredd om jobbet ringer och vill ha vikarie och dels för att jag ska tentaplugga. Ah just ja, har ett nytt jobb här i Uppsala! Tanken var från början att jag skulle jobba på EM Uppsala, var där någon dag och kände efter, men insåg ganska snabbt att just ett sådant jobb kommer bli för stressigt på sidan om skolan när det handlar om så mycket nya rutiner. Iallafall, så jobbar jag nu som vikarie på ett dagis! Hur kul?! Jag som älskar barn(ni som känner mig vet ju att jag i princip har en förkärlek till alla barn...). Kände att det är ett mindre krävande jobb också, så det passar nog mig bättre. Annars så rullar livet på, har anatomitenta nästa vecka så nu är pluggkaoset igång... Men de ska väl lösa sig!
En annan FETT DRYG sak som har hänt är att min telefon(med bankkort, körkort, nationskort) blev stulen i fredags.. PÅ EN FÖRFEST. Seriöst? På en förfest. Vem fan är så elak? Har varit aggroLina och försökt vara detektiv men utan resultat.. Får hoppas att polisen snart hört av sig angående min anmälan. FML. 
Vardag | | Kommentera |

HAPPY THURSDAY

 
Hej där! Vad har hänt under veckan? Jo, jag har haft lite examinationer hit och dit i orientering och redskapsgymnastik. Och så har jag ätit kanelbullar.... Det är fasiken inte bra att ha bullar nära till hands alltså! Kul att jag ska äta bullar på lördag igen eftersom det är Kanelbullens dag då. Jahapp. Vad jobbigt. Kroppen har inte varit på topp och jag har känt mig anti-allting den här veckan... anti-träning och anti-jobb. Tror att jag mentalt tog helg i tisdags redan. Aja, lyckades ju med några träningspass i veckan iallafall! Imorgon har jag workshop i gymmet i 3h och sen ska jag dra till Hanna på middag och sen blir det klassförfest och utgång. Ser såååå fram emot det eftersom klassen är full av roliga och sköna dudes. Älska I&H!! Nu säger jag bara helg, come at me!
 
Love, Vardag | | Kommentera |
Upp