27-04-2015Hanna bjussade på lunch - sallad med halloumi, jordgubbar och mynta. Gott!! 
 
Vaknade och var lite sådär måndagstrött imorse. Slängde i mig favvogröten, kaffe och cyklade till Hanna runt kl 08. Tog en prommis till skolan där vi hade intervjuat två lärare till uppsatsen för att kolla på deras Parasport skoldag en sväng och joggade sen hem igen. ALLTSÅ NEJ, att springa är inte min grej alls. Låg bakom Hanna typ hela tiden för att jag inte orkade ha-ha... Nåja, både två var helt slut efter lunch så vi bestämde oss för att sluta med skrivandet då. Skönt att vi ligger bra till i planeringen så att vi kan ta en liten break när vi inte känner oss på topp! Senare på eftermiddagen drog vi iväg och gjorde lite ärenden, bland annat inför VALBORG. Ska bli sååå kul! Ikväll ska jag ta det lugnt och vila, känner att kroppen är rätt så utmattad.. Blir nog en vilodag imorgon! Planerna för morgondagen är för övrigt att skriva uppsats med Hanna, städa, fira bebo och sen på kvällen ska jag hämta Martha och Amanda. Mysan anländer på onsdag och då bär det av! Ser så fram emot den här veckan. Nu ska jag lägga mig raklång på sängen och göra absolut ingenting. Skönt det med. 
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |

25-04-2015

 
Vad har jag gjort för spännande idag då? Jo, vi hade möhippa för Kristina idag! Började med att möta upp gänget för att vänta på den kidnappade blivande bruden innan vi skulle testa på curling. Sjukt svårt men väldigt kul! Övade teknik och spelade "match" i 2 timmar och sen var det dags att åka på lunch hemma hos en av tjejerna i gänget. Käkade massor med tapas och snackade om alla möjliga saker innan vi sen började med lekar. Väldigt trevlig dag och massor med kärlek till Kristina! Kom hem strax efter kl 19 och var helt slut så jag däckade på soffan och kikade på Gladiatorerna. Imorgon ska jag en sväng till Gränby med Madde, hämta ut gästkort åt tjejerna och sen förhoppningsvis träna på eftermiddagen. Nu däremot ska jag sortera tvätt och sen sova, tvättstuga kl 08 imorgon bitti! 
 
 
Love, Vardag | | Kommentera |

24-04-2015

 
Äntligen helg!! Veckan har dock gått snabbt tycker jag. Har bockat av två intervjuer & två observationer som jag och Hanna har gjort den här veckan och nu har vi skrivit klart resultatet. Analys och lite finlir kvar och sen börjar vi rätt så snart närma oss mål. Så himla stolt över att vi har jobbat på så flitigt och framför allt effektivt! Heja oss! Gymmade i vanlig ordning kl 08 imorse, körde bröst & triceps och en jäkla massa armhävningar... Min favorit faktiskt haha, tror det kan ha att göra med att vi körde mycket armhävningar när jag spelade fotboll? Iallafall, körde en övning i smithmaskinen där man kör 10 st armhävningar först på golvet, sedan gör man 10 på lägsta nivån i maskinen, sätter upp ett steg och kör 10, sätter upp ett steg till och kör 10 osv. Körde 8 nivåer upp och sedan 8 nivåer ner, vilket resulterade i 160(med golvet 170) st armhävningar! Fredagsträningen - DONE. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla film med bebo. Funderar på att göra raw bollar eller snickers.. Återstår att se. Nu ska jag käka mellanmål och kolla serier. Trevlig helg!
 
 
Allmänt, träning | | Kommentera |
Upp